Ny på bloggen!

Ny på bloggen!

2. marts 2019 1 Af Julie Rasmussen

Hvem er jeg? Det mest vigtige spørgsmål på en nystartet blog.

Hej! Jeg hedder Julie, 14 år gammel springrytter fra Danmark. Jeg ejer min egen Instagram – @juliehrasmussen, som i højst sansynligt kender mig fra. Den er vokset enormt det sidste år, og specielt den sidste måned da jeg havde en ulykke på hest. Lige pt har jeg 44.000 følgere, og opdatere primært på engelsk. Derfor bliver der en engelsk tekst under alle indlæg så mine engelske følgere kan følge med her inde.

Jeg ejer min soulmate og bedste ven for livet – Lybæk’s Sir Calypso ||. Han er Dansk Varmblod og springhest her fra Danmark. De sidste kun 5 måneder jeg har haft ham, har vi taget det meget stille og roligt i hans tempo. Mere om det i et andet indlæg.

Hvorfor har jeg startet denne blog?

Jeg vågnede for et stykke tid siden op til en mail fra Riders Notebook. Længe har jeg ville lave noget andet godt indhold til mine følgere hvor jeg kan uddybe mig mere, og nu fik jeg chancen. Det er frit at lave en blog her på Riders Notebooks side, men jeg var så heldig at få muligheden om at være udvalgt blogger. Det er jeg meget taknemlig for